تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید

اعتراف رسانه عبری به شکست اسرائیل در جنگ غزه

اعتراف رسانه عبری به شکست اسرائیل در جنگ غزه یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد، ادامه جنگ در نوار غزه که امروز ۷۰۰مین روز آن را پشت سر می‌گذاریم غیر ضروری و برای نسل‌های بعدی یهودیان فاجعه آور است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 05
کد خبر: ۲۸۸۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رامی یازدهار روزنامه نگار و تحلیل‌گر صهیونیست در یادداشتی که در پایگاه خبری نیوز اسرائیل منتشر شد، اعلام کرد، اگر بخواهیم 700 روز از جنگ در نوار غزه را تجزیه و تحلیل کنیم باید بگوییم که حداقل 500 روز از آن غیرضروری و برای اسرائیل ویرانگر بوده است.

بر اساس این گزارش، این 500 روز تبعات منفی بلند مدتی برای اسرائیل و یهودیان در سرتاسر جهان داشته و دارد.

این تحلیلگر اسرائیلی می افزاید: ما 500 روز به شکل غیر ضروری فقط با یک هدف به جنگ ادامه دادیم، این هدف صرفا حفظ کرسی بنیامین نتانیاهو در قدرت بود، جایگاهی که او رؤیای حفظ آن تا ابد و تبدیل شدن به دیکتاتوری خودکامه را برای آن دارد.

این تحلیل‌گر صهیونیست در ادامه نوشت، جنگی که ما در آن قرار داریم و به شدت هم طولانی شده است، صدها میلیارد دلار خرج روی دست ما گذاشته است و ما مجبور خواهیم شد طی سالیان متمادی هزینه آن را پرداخت کنیم، این هزینه به شکل خاصی از طریق کاهش خدمات ارائه شده در تمامی سطوح و بخش‌ها ملموس خواهد شد.

او همچنین اعتراف کرد، این جنگ طولانی، ما را در چشم میلیاردها نفر از ساکنان کره زمین به افرادی شرور تبدیل کرد، امروز یک نسل کامل از جمعیت جهان که زیر چهل سال قرار دارند صهیونیسم را یک جریان تروریستی افراطی معتاد به قتل و جنایت و انتقام می‌بینند.

به اعتقاد این نویسنده، هر روز اضافی که ما در نوار غزه پشت سر می‌گذاریم، شرایط اسرائیل را بدتر و مشکل بزرگ یعنی آن دیوانگی را غیر قابل کنترل تر می‌کند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار